Tarieven


R‌emedial Teaching
‌Een RT-les duurt 45 minuten en kost €57,50 euro. Wij houden ons aan de gemiddelde richtlijn van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers. Het bedrag is inclusief administratiekosten en voorbereidingstijd.

Huiswerkbegeleiding
‌Voor huiswerkbegeleiding aan een groepje van 4 leerlingen wordt €25 euro per leerling, per uur in rekening gebracht. Na 6 sessies wordt een evaluatiegesprek gevoerd, desgewenst met ouders erbij. 

‌Een eerste (telefoon)gesprek is gratis. De evaluatiegesprekken ook. Indien u tussentijds een gesprek wenst, wordt het uurtarief gerekend. Een les kan 3 dagen van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Trainingen, workshops, studiedagen, docentcoaching, beleid, kwaliteitsversterking
‌Voor deze werkzaamheden geldt dat wij maatwerk leveren.  Afhankelijk van de aard, omvang, voorbereiding en gevraagde deskundigheid werken wij met offertes. 

‌Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!‌Algemene voorwaarden. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Een remedial teacher/trainer/coach/docent heeft een inspanningsverplichting en haalt het maximale uit het kind. RT-les duurt 3 kwartier. Hiervoor brengen wij een uur in rekening, zodat het inclusief reistijd, voorbereidingstijd, overleg en administratietijd is. Wij houden ons aan de richtlijnen van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers. 
‌